UFOer og atomvåbenTeknologi

Du er et geni, hvis du er ét skridt foran flokken.

Hvis du er to skridt foran, er du en svindler!Avancerede teknologier som mistænkes for at være "låst fast" i måske klassificerede, sektionsopdelte og illegalt finansierede forskningsprojekter:

1. Nulpunktsenergi-systemer (Zero-point energy)
2. Fremdriftssystemer baseret på tyngdekraftsmanipulation (anti-gravity)

Det skal understreges, at vi ikke ved om det netop er disse teknologier der er tale om. Det kan meget vel være, at de ikke kan lade sig gøre.
 
Men nogle få forskere er begyndt at se på mulighederne (se nedenfor).
 
Det skal pointeres, at vi ikke er istand til at vurdere den videnskabelige holdbarhed i forbindelse med nedenstående. Indslagene, artiklerne og bøgerne skal i høj grad betragtes som inspiration til debat og forskning i videnskabelige kredse.


Jean-Louis Naudin fra The Global Institute of New Energy Technologies (GIFNET) demonstrerer "løfterteknologi". (På fransk). GIFNET ledes af danskeren Nicholas Møller og har sit hovedkvarter i Svejts.
Kofi Annan besøgte GIFNET i 2005. Læs notat af Kofi Annan.
Dr. Thomas Valone giver en forelæsning om udnyttelse af Zero-Point-energi.
Valone leder Integrity Research Institute.Stan Deyo giver et foredrag om tyngdekraftsmanipulation.
Deyo hævder at have arbejdet i et klassificeret projekt ledet af Edward TellerPaul Czysz (forhenværende ingeniør hos McDonnell Douglas) hævder at have arbejdet i et yderst klassificeret og sektionsopdelt projekt. Czysz er professor emeritus ved Saint Louis University.


Artikler:


Bøger:Viden er magt! Hvorfor dele den?!


 
Joomla template by ByJoomla.com