• Konference2017
    https://billetto.dk/da/e/film-og-ufo-konference-extraordinary-beliefs-billetter-196007
  • Salas
  • Nukes
  • Bigelow
  • UFO arkiv
UFO-debat på Larry King Now
Lørdag, 25. august 2012 01:00

Larry King Now James Fox Michael Shermer Tom DeLongeDen tidligere talkshow vært Larry King fra CNN talte med filmmanden James Fox, skeptikeren Michael Shermer og musikeren Tom DeLonge i et ny udsendelse (Klik "læs mere" og se indslaget). Michael Shermer stod fast på sit sædvanlige og efterhånden noget komiske og hysteriske krav om en meget streng og naturvidenskabelig bevisførelse med undersøgelse af fysiske objekter. Selv meget stærke og utvetydige UFO-sager lader ikke til at gøre indtryk på ham. I Exopolitik Danmark kan vi ikke fremlægge stærke fysiske beviser for en ikke-jordisk tilstedeværelse. Men vi mener, at der er meget stærke indicier for tilstedeværelsen af meget eksotisk luftfartsteknologi. Hvis Michael Shermer var en "god" videnskabsmand ville han

være mere nysgerrig og tale varmt for, at flere af de "stærke" UFO-sager blev undersøgt nærmere. Det er vigtigt at huske, at ingen har patent på, hvad god bevisførelse er. Det er ikke noget naturgivent. Det er noget som er under konstant forhandling i samfundet. Vi mener, at gode vidneudsagn fra folk i betroede stillinger bestemt har deres berettigelse, især når de understøtter hinanden og ledsages af fx radarrapporter og afklassificerede dokumenter. Shermer kunne bestemt lære noget af videnskabsmænd som fx Jacques Vallée og J. Allen Hynek som rent faktisk har ulejliget sig med at studere konkrete UFO-sager. Og det med en sund skepsis!

Udsendelsen viste også Shermers manglende fornemmelse for sociale processer. Man fik indtryk af en naturvidenskabsmand som ikke plejer at medregne og indfange interesser i samfundet. Han havde ikke fantasi til at forestille sig hvorfor nogen dog skulle have en interesse i at holde en ikke-jordisk tilstedeværelse hemmelig. Hvis jorden fik besøg ville politikerne og NASA da bare annoncere det uden videre. Det lader til, at Shermer har meget lidt blik for, hvor følsomt og kompliceret emnet er.

 

 

James Fox står bl.a. bag dokumentarfilmen I Know What I Saw. Michael Shermer udgiver magasinet Skeptic. Tom DeLonge er kendt fra bandsne: blink-182, Box Car Racer og Angels and Airwaves.

 


Første delAnden del

 

Vores videoer


Sociale medier


Bøger

Banner

Dokumentarfilm

Banner
   
Joomla template by ByJoomla.com