• Salas
  • Nukes
  • Bigelow
  • UFO arkiv
Kommentar til Jyllands-Posten 24. april 2015
Søndag, 26. april 2015 13:21

Rasmus Karkov skriver i Jyllands-Posten den 24. april, at mange forskere er enige om, at der må være liv i universet. Artiklen hedder: “Vi risikerer, at rumvæsenerne løber os fuldstændig over ende”. Ifølge NASA vil vi sandsynligvis have beviserne for liv i rummet i løbet af 20-30 år.


I foreningen Exopolitik Danmark kan vi følge tankegangen i artiklen et godt stykke ad vejen. Overvejelserne om konsekvenserne ved opdagelsen af liv i universet kommer fra akademikere som Anja Andersen, Kai Finster, Henrik Bjerre, Mikael Rothstein og Uffe Gråe Jørgensen.


Der bliver dog gået hurtigt forbi teorien om, at vi allerede får besøg af intelligent liv. Det lader til, at ovenstående forskere ikke tillægger den såkaldte Ekstraterrestriske Hypotese (ETH) megen værdi.


Sagen er imidlertid.....,

at ETH efter vores opfattelse er en stærk hypotese. Når indicierne for tilstedeværelsen af avanceret og ukendt luftfartsteknologi efterhånden er så overvældende, er det slående, at videnskabsfolk bliver ved med at ignorere dem. Jyllands-Posten undlod da også at bringe vores betragtninger som blev indsamlet under avisens research til artiklen.


Der er ikke plads til at beskrive indicierne her. Vi vil blot opfordre læseren til at dykke ned i de vidneudsagn der kommer fra tidligere militærfolk, astronauter og piloter. Se: www.exopolitik.dk/vidner. En del af forklaringen på disse fænomener (især observeret i nærheden af a-våben under Den kolde krig) kunne være, at vi får besøg fra rummet!


Uffe Gråe Jørgensen fra Niels Bohr Instituttet er i artiklen inde på, at en civilisation sandsynligvis vil være millioner af år foran os. Han tænker, at vi måske ikke vil kunne tåle at komme i kontakt med den - jævnfør indianernes møde med europæerne.


Men bevæger Uffe Gråe Jørgensen sig her i retning af løsningen af det såkaldte Fermi-paradoks som populært sagt siger: ”Når sandsynligheden for liv i rummet er så høj – hvor er alle rumvæsenerne så henne?”


Hvis rumvæsenerne allerede er her - og netop er mere intelligente end os - ved de sikkert, at konsekvenserne ved at lande på plænen foran Det Hvide Hus ville være katastrofale for os mennesker. Måske har de derfor besluttet, at en langsom tilvænning til deres tilstedeværelse vil være det mest forsvarlige – vha. kortvarige og bemærkelsesværdige demonstrationer af deres luftfartsteknologi.


Det er på høje tid, at det akademiske miljø forholder sig aktivt og seriøst til de omtalte vidneudsagn og ETH. Man får indtryk af en forskningsverden - der på dette område - har indrettet sig mageligt med en papirspose over hovedet.

Hvis læseren er interesseret i vores civilisations reaktion på en tænkt Disclosure-begivenhed kan man med fordel læse den amerikanske historiker Richard Dolan og filmmanden Bryce Zabels “A. D. After Disclosure”.


 

Vores videoer


Sociale medier


Bøger

Banner

Dokumentarfilm

Banner
   
Joomla template by ByJoomla.com