• Konference2017
    https://billetto.dk/da/e/film-og-ufo-konference-extraordinary-beliefs-billetter-196007
  • Salas
  • Nukes
  • Bigelow
  • UFO arkiv
UFO-konference i København - Jeremy Corbell
Tirsdag, 09. maj 2017 22:36

Jeremy CorbellDen amerikanske UFO-dokumentarist Jeremy Corbell er hovedtaler på Exopolitik Danmarks konference lørdag den 16. september 2017 på Nationalmuseet i København. Endvidere vil de danske fotografer Sara Galbiati, Tobias Markussen og Peter Helles Eriksen holde et oplæg om deres arbejde med UFO-interesserede i USA. De er fotograferne bag bogen Phenomena. Galbiati, Markussen og Eriksen har også arbejdet tæt sammen med Corbell på deres rejse i USA. De er alle fire blevet vejledt af journalisten George Knapp som talte på Exopolitik Danmarks konference i 2014.


Som appetitvækker vises Corbells nye film: "Patient Seventeen" (screening-premiere i Europa). Spørgerunde efter filmen med Corbell og læge Kenneth Jensen. Besøg Jeremy Corbells website. Download foreløbigt program: version 5.


Køb billet her.

JEREMY CORBELL (1977) er en amerikansk kunstner og dokumentarist fra Los Angeles. Han skildrer ekstraordinære personer og deres overbevisninger. Dette arbejde har ført ham ind i nanoteknologiens verden, udforskningen af rumfart og eksotiske fremdriftssystemer.
Corbell har også dokumenteret den kirurgiske fjernelse af påståede ikke-jordiske alien implants. Endvidere har han filmet analysen af usædvanlige materialer, der påstås at være beviser for udenjordisk nanoteknologi fra UFO-landingssteder.
Corbell har fået dødslejeberetninger fra tidligere ansatte i efterretningstjenester, der hævder at kende en del af sandheden omkring UFOer. Hans filmarbejde illustrerer, hvordan troværdige personers idéer kan udfordre vores virkelighedsopfattelser.
Weaponize your curiosity.
Jeremy Corbell

Fotograferne SARA BRINCHER GALBIATI (1981), PETER HELLES ERIKSEN (1984) og TOBIAS SELNÆS MARKUSSEN (1982) har siden 2015 udgjort et kunstnerkollektiv. Et formål med deres arbejde er at dokumentere menneskers subjektive oplevelser. De benytter sig af antropologiske metoder og tilstræber at skabe en ikke-dømmende fortælling i deres projekter.

Galbiati, Eriksen og Markussens soloudstilling i 2016 i Rencontres d'Arles faldt sammen med udgivelsen af deres roste fotobog Phenomena. I denne forbindelse blev de nomineret til Prix de la Photo Madame Figaro. En del af deres materiale er at finde på Musée Réattu.

Bogen Phenomena
Hvad er UFO-fænomenet? Er det en kommercielt rentabel historie, en vildfarelse med sociale konsekvenser, en religiøs myte eller et reelt fysisk fænomen?

I bogen skildrer fotograferne et udsnit af UFO-miljøet i USA. Det empiriske materiale er indsamlet på en rejse gennem Nevada, New Mexico og Arizona,

Galbiati, Eriksen og Markussen opfordrer læseren til at se kritisk på deres research. Især fordi UFO-emnets kompleksitet og den konstante strøm af ændrede informationer betyder, at oplysningerne kan kombineres på uendelige måder.

Exopolitik Danmark deler ikke nødvendigvis foredragsholdernes synspunkter.

 

Vores videoer


Sociale medier


Bøger

Banner

Dokumentarfilm

Banner
   
Joomla template by ByJoomla.com