UFOer og atomvåben
Torsdag, 14. april 2016 22:10

Under Den Kolde Krig er der blevet observeret UFOer i nærheden af atomvåben og atomvåbenlagre. Den amerikanske researcher Robert Hastings har gennem flere årtier interviewet over 150 militærveteraner ved atommissilbaser i USA og andre lokaliteter hvor kernevåben er blevet opbevaret. I flere tilfælde er atommissiler blevet sat ud af spillet i forbindelse med observationerne. I andre tilfælde er UFOerne blevet set af vagter og registreret på radar. Et gennemgående træk er, at UFOerne har udvist fænomenale flyveegenskaber. Indtrængninger af UFOer ved atomvåbeninstallationer er tilsyneladende forsat efter Den Kolde Krig. Så sent som i 2010 i følge Hastings' interviews.


Hvem "piller" ved de våben som kan lægge jorden øde? Hvem er i besiddelse af den avancerede luftfartsteknologi? Det er påfaldende, at ingen fungerende politikere adresserer disse centrale spørgsmål; når der nu er så stor bevågenhed omkring forhindring af spredningen af atomvåben.


Robert Hastings bog: "UFOs and Nukes - Extraordinary Encounters at Nuclear Weapons Sites" kan købes på hans website.Vidneudsagn fra forhenværende ansatte i USA's væbnede styrker.
Pressekonference: UFOs and Nukes
27. september 2010 - National Press Club - Washington DC
Arrangeret af Robert Hastings og Robert SallasRobert Hastings interviewes på CNN efter pressekonferencen i The National Press Club i 2010.


Trailer til Robert Hastings dokumentar om UFO-observationer i nærheden af atomvåben.
"UFOs and Nukes - The Secret Link Revealed"
Lej/køb filmen på Vimeo.


Uddybende interviews fra dokumentarfilmen "UFOs and Nukes - The Secret Link Revealed" kan lejes/købes på Vimeo:


Kaptajn Robert Jamison
(Gratis)


Oberstløjtnant Philip Moore
(Leje/køb)


Kaptajn Jay Earnshaw
(Leje/køb)


Major Gaylan King
(Leje/køb)


Kaptajn Bruce Fenstermacher
(Leje/køb)


Kaptajn David Schindele
(Leje/køb)


Sergent Henry Barlow
(Leje/køb) 
Joomla template by ByJoomla.com