UFOer og atomvåbenVidner

Flere hundrede forhenværende militærfolk og ansatte i efterretningstjenester har vidnet om deres oplevelser relateret til UFOer og højt klassificerede energi- og fremdriftssystemer. Mange hævder, at have arbejdet i yderst sektionsopdelte projekter. Flere er villige til - under ed - at aflægge vidneudsagn under høringer i den amerikanske kongres.

Endvidere kommer beretninger fra tidligere astronauter, civile piloter, politikere og videnskabsmænd.

Fra d. 29. april til d. 3. maj 2013 var aktivisten/lobbyisten Stephen Bassett vært for The Citizen Hearing on Disclosure. Her deltog flere forhenværende medlemmer af den amerikanske kongres ved en slags eksperimenterende borgerhøring i The National Press Club (NPC). De var inviteret til at høre udsagn fra researchere og tidligere militærfolk. Flere af de sidstnævnte havde haft UFO-oplevelser i forbindelse med deres arbejde med atomvåben under den kolde krig.

Den 27. september 2010 var researcheren Robert Hastings og den forhenværende atommissilaffyrer Robert Sallas også værter for en pressekonference i NPC. Flere pensionerede fra USA's væbnede styrker fortalte om deres oplevelser med meget avanceret luftfartsteknologi i nærheden af kernevåbeninstallationer. Vidnerne havde underskrevet beedigede erklæringer. Download Robert Sallas beedigede erklæring (PDF).

Den 12. november 2007 blev der også holdt en pressekonference i NPC. Denne gang var det The Coalition for Freedom of Information (Leslie Kean) og filmproduceren James Fox der stod bag begivenheden. Ordstyreren var Arizonas forhenværende guvernør Fife Symington. Han fortalte, at han selv havde observeret det kæmpemæssige V-formede fartøj der tilsyneladende fløj lydløst gennem staten i 1997. Den ekstraordinære "flyvemaskine" blev også set af flere hundrede borgere. Forhenværende militærfolk og civile fra andre lande fortalte ligeledes om deres oplevelser ved konferencen. Læs pressemeddelelsen.

Vi har mødt flere af ovenstående vidner ved pressekonferencer i NPC. Dette skete i forbindelse med The X-Conference i 2008, 2009 og 2010 og ved The Citizen Hearing on Disclosure i 2013.Nyhedsindslag om "The Citizen Hearing on Disclosure" i 2013.Vidneudsagn fra forhenværende ansatte i USA's væbnede styrker.
Pressekonference: UFOs and Nukes
27. september 2010 - National Press Club - Washington DC
Arrangeret af Robert Hastings og Robert SallasTrailer til Robert Hastings' dokumentar fra 2016 om UFO-observationer i nærheden af atomvåben. Filmen kan lejes/købes på Vimeo.Vidneudsagn fra militærfolk og civile
National Press Club, Washington DC, 12. november 2007
Foto: Randall NickersonForhenværende guvernør Fife Symington og andre giver vidneudsagn
Fra pressekonferencen den 12. november 2007 i Washington DC - The National Press ClubHele pressekonferencen
12. november 2007, National Press Club, Washington DC
Video: James Fox

CNN sendte flere indslag om pressekonferencen i National Press Club i Washington (12. november 2007). Forhenværende guvernør Fife Symington var ordstyrer. Han fortalte, at han selv havde set det massive  V-formede og lydløse fartøj som angiveligt blev observeret af hundredevis af borgere i Arizona i 1997. Konferencen blev arrangeret af filmproducer James Fox og The Coalition for Freedom of Information.

 Forhenværende guvernør Fife Symington:
"I 1997 - under min anden periode som Arizonas guvernør - så jeg noget der trodsede al logik, og som udfordrede mit billede af virkeligheden. En aften var jeg vidne til et kæmpemæssigt trekantet fartøj, der navigerede stille over området omkring Squaw Peak i den nordlige del af Phoenix. Det var virkelig betagende. Til min forbløffelse lod det til at være en massiv og enorm konstruktion. Det havde en meget tydelig forkant og havde kæmpemæssige indlejrede lys. Og det bevægede sig bare stille - lavede ingen lyd - gennem Arizonas nattehimel...som pilot og tidligere officer i luftvåbnet kan jeg med sikkerhed sige, at dette fartøj ikke lignede noget menneskeskabt objekt, som jeg nogensinde har set. Og det var bestemt ikke faldskæmslys, som luftvåbnet har sagt...hundredevis - hvis ikke tusindvis af personer - var vidne til begivenheden."

Ved presskonferencen i National Press Club, Washington DC, 12. november 2007

 
Joomla template by ByJoomla.com